Cégünk 1996 óta foglalkozik egyedi konyhabútorok tervezésével, gyártásával és beszerelésével. Munkánkat egyedi, igényes megjelenés és elkészítés, valamint prémium minőség jellemzi.
Az elmúlt 24 év során már több, mint kétezer személyre szabott konyhával segítettük ügyfeleink álomotthonának megvalósítását, és folyamatosan bővítettük portfóliónkat. Mára az egyedi tervezésű konyhák mellett hálószobák, gardróbok, fürdőszobák, iroda helyiségek, lépcsők és falburkolatok személyre szabott kivitelezésében is ügyfeleink rendelkezésére állunk.
Hisszük, hogy akkor dolgoztunk jól, ha ügyfeleink átlépik elkészült otthonuk ajtaját és azonnal otthon érzik magukat. Azt valljuk, hogy a tér, ahol élünk, az otthonunk nem csak egy eszköz, hiszen itt töltjük életünk legmeghatározóbb perceit, a legszebb pillanatokat, de még a legrosszabb napokat is. Éppen ezért csak akkor éri el célját, ha mindenben az Ön kényelmét és megelégedését szolgálja.
Cégünk ennek érdekében mindenben rendelkezésére áll. Ön megálmodja, mi segítünk megtervezni, papírra vetni és mindezek után a kivitelezést is ránk bízhatja. A végeredmény pedig az Ön OTTHONA! Ez a munkánk lelke.

Pannónia bútorstúdió

Tervezz velünk olyan otthont, amiről mindig is álmodtál! Prémium minőségű, igényes, praktikus és egyedi tervezésű bútoraink minden helyiséget otthonosabbá tesznek és megkönnyítik a mindennapokat. 

Prémium minőség

Felhasznált anyagaink ellenállnak a mindennapi használatnak és az időnek.

Egyedi megoldások

Tervezési rugalmasság és személyre szabás.

3d látványtervezés

Már az elkészülés előtt láthatod a megálmodott bútort, így nem érhet meglepetés!

Teljes kivitelezés

A legrövidebb idő alatt a legmagasabb minőségű átalakítást nyújtjuk.

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírlevelünkre​

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre és értesülj első kézből az új termékekről és a legfrissebb akciókról!

X
Add to cart