A PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ KFT. TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE.

KÖZEL 145 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ BERUHÁZÁST VALÓSÍTOTT MEG A PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ  KFT. BUDAPESTI TELEPHELYÉN, MELYHEZ A VEKOP-1.2.7-20-2021-00020 AZONOSÍTÓSZÁMÚSZÁMÚ, „A PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ KFT. TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE.” CÍMŰ  PÁLYÁZAT  KERETEIN BELÜL 70 %-OS TÁMOGATÁSI INTENZITÁS MELLETT 99,9 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁST KAPOTT. A PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSE 2022.03.01.

A TÁMOGATÁST IGÉNYLŐ PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ KFT. MIKROVÁLLALKOZÁSKÉNT KEZDTE TEVÉKENYSÉGÉT, EGY ANGYALFÖLDI BEMUTATÓTEREMBEN, MAJD MINDEN ÉVBEN EGYRE NAGYOBB VEVŐKÖR ALAKULT KI, ÍGY HAMAR ELÉRTE A MAI ÁLLAPOTOT ÉS ÁRBEVÉTELT. MINDEN ÉVBEN RÉSZT VESZ A BUDAPESTI KONYHA KIÁLLÍTÁSON, ÍGY SOK MAGÁNEMBER ÉS VÁLLALKOZÁS TUDOMÁST SZEREZ A CÉG TEVÉKENYSÉGÉRŐL, BÚTORAIRÓL ÉS A TERVEZŐK SZAKÉRTELMÉRŐL. NAGY SZÁZALÉKBAN EZEN A KIÁLLÍTÁSON ISMERIK MEG A VÁLLALKOZÁST. A VÁLLALKOZÁS FŐBB TEVÉKENYSÉGE EGYEDI TERVEZÉSŰ BÚTOROK GYÁRTÁSA, BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL, A MEGRENDELŐK SZERINTI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN. A CÉG LEGTÖBB ÜGYFELE MAGÁNEMBER, AKIK OTTHONUKAT FEJLESZTIK, ÁTTERVEZIK, DE VÁLLALKOZÁSOKNAK IS TERVEZ, BEÉPÍT NEM CSAK KONYHAI, HANEM IRODABÚTOROKAT IS. VANNAK NAGYOBB PROJEKTJEI IS, NYARALÓK, IRODÁK, LAKÓPARKOK BELSŐ TERVEZÉSI MUNKÁI. A CÉG ÁLTAL ELVÉGZETT MUNKÁKAT EGYEDI, IGÉNYES MEGJELENÉS ÉS ELKÉSZÍTÉS, VALAMINT PRÉMIUM MINŐSÉG JELLEMZI.  

A jelen beruházásban megvalósult eszközbeszerzések, ingatlanberuházások, informatikai fejlesztések és kapcsolódó szolgáltatások hatására a munkafolyamatok hatékonysága és minősége egyaránt jelentős mértékben javult. A cég technológiai felkészültsége is javult a projekt megvalósulásával, így a bővített géppark segítségével jelentős mértékben növekedett a vállalkozás versenyképessége. A beszerzett eszközök jelentősen egyszerűsítik, gyorsítják a munkavégzést, ezen keresztül a munkaszervezést, így hozzájárulva a vállalkozás termelékenységének növekedéséhez és technológiai megújulásához. A fejlesztések célja a vállalkozás növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, gazdasági teljesítményének és jövedelmezőségének erősítése volt.

A beszerzett gépek:

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 4mat Connect Edition CNC megmunkáló központ, a hozzá tartozó szerszámokkal, HOLZ-HER AURIGA 1308 XL élzáró gép, Gannomat Concept 70 ECO korpuszprés, Pizzi nagynyomású ragasztóadagoló készülék, Faipari forgács elszívó készülék a hozzá tartozó csővezeték rendszerrel, ALUP Sonetto 10-10-500 PLUS csavarkompresszor, TOYOTA-BT STAXIO SWE140L targonca.

Műhely és raktárkapacitás bővítés:

Kamerarendszer kiépítése és egyéb biztonságtechnikai korszerűsítési munkálatok (riasztórendszer telepítése) mellett beépítésre kerül a telephelyre egy új polcrendszer. Fűtési rendszer korszerűsítése A beruházás célja egy 80 kW teljesítményű gázkazán beépítése a hozzá tartozó cső és hőlégbefúvó rendszerrel.

Informatikai fejlesztés:

CAD alapú tervező, látványtervező software beszerzése, integrált gyártáselőkészítő, CNC vezérlő modullal. Vonalkódolvasó készülék a CNC megmunkáló központ üzemeltetéséhez.