A PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ KFT. TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE.

KÖZEL 145 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ BERUHÁZÁST VALÓSÍTOTT MEG A PANNÓNIA BÚTORSTÚDIÓ  KFT. BUDAPESTI TELEPHELYÉN, MELYHEZ A VEKOP-1.2.7-20-2021-00020 SZÁMÚ PÁLYÁZAT  KERETEIN BELÜL 70 %-OS TÁMOGATÁSI INTENZITÁS MELLETT 99,9 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁST KAPOTT.

A Támogatást igénylő Pannónia Bútorstúdió Kft. mikrovállalkozásként kezdte tevékenységét, egy angyalföldi bemutatóteremben, majd minden évben egyre nagyobb vevőkör alakult ki, így hamar elérte a mai állapotot és árbevételt. Minden évben részt vesz a budapesti konyha kiállításon, így sok magánember és vállalkozás tudomást szerez a cég tevékenységéről, bútorairól és a tervezők szakértelméről. Nagy százalékban ezen a kiállításon ismerik meg a vállalkozást. A vállalkozás főbb tevékenysége egyedi tervezésű bútorok gyártása, beépíthető háztartási gépekkel, a megrendelők szerinti igényeknek megfelelően. A cég legtöbb ügyfele magánember, akik otthonukat fejlesztik, áttervezik, de vállalkozásoknak is tervez, beépít nem csak konyhai, hanem irodabútorokat is. Vannak nagyobb projektjei is, nyaralók, irodák, lakóparkok belső tervezési munkái. A cég által elvégzett munkákat egyedi, igényes megjelenés és elkészítés, valamint prémium minőség jellemzi.  

A jelen beruházásban megvalósult eszközbeszerzések, ingatlanberuházások, informatikai fejlesztések és kapcsolódó szolgáltatások hatására a munkafolyamatok hatékonysága és minősége egyaránt jelentős mértékben javult. A cég technológiai felkészültsége is javult a projekt megvalósulásával, így a bővített géppark segítségével jelentős mértékben növekedett a vállalkozás versenyképessége. A beszerzett eszközök jelentősen egyszerűsítik, gyorsítják a munkavégzést, ezen keresztül a munkaszervezést, így hozzájárulva a vállalkozás termelékenységének növekedéséhez és technológiai megújulásához. A fejlesztések célja a vállalkozás növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, gazdasági teljesítményének és jövedelmezőségének erősítése volt.

A beszerzett gépek: 

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 4mat Connect Edition CNC megmunkáló központ, a hozzá tartozó szerszámokkal, HOLZ-HER AURIGA 1308 XL élzáró gép, Gannomat Concept 70 ECO korpuszprés, Pizzi nagynyomású ragasztóadagoló készülék, Faipari forgács elszívó készülék a hozzá tartozó csővezeték rendszerrel, ALUP Sonetto 10-10-500 PLUS csavarkompresszor, TOYOTA-BT STAXIO SWE140L targonca.

Műhely és raktárkapacitás bővítés:

Kamerarendszer kiépítése és egyéb biztonságtechnikai korszerűsítési munkálatok (riasztórendszer telepítése) mellett beépítésre kerül a telephelyre egy új polcrendszer. Fűtési rendszer korszerűsítése A beruházás célja egy 80 kW teljesítményű gázkazán beépítése a hozzá tartozó cső és hőlégbefúvó rendszerrel.

Informatikai fejlesztés:

CAD alapú tervező, látványtervező software beszerzése integrált gyártáselőkészítő, CNC vezérlő modullal. Vonalkódolvasó készülék a CNC megmunkáló központ üzemeltetéséhez.

X
Add to cart